ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLAKrálův Dvůr, Jungmannova 292

Spouštíme aplikaci Twigsee

Od září budeme využívat aplikaci Twigsee, která by měla zjednodušit komunikaci od nás směrem k vám, rodičům (aktuální informace hned v mobilu, fotky, anketa). Vy vyplníte v aplikaci údaje o dítěti, případná zdravotní rizika, vložíte portrét dítěte pro rychlejší orientaci mezi ostatními dětmi, budete dítě přes aplikaci omlouvat jedním kliknutím. Nahradíme tím komunikaci přes email, která nebyla pružná a málokdo ji četl. Nahradíme galerii s fotkami, vše budete mít hned k dispozici a můžete si stáhnout fotky, které chcete, v plné kvalitě.

Každý z vás vidí jen své dítě, informace o svém dítěti a nevidí dítě jiné. Učitelka vidí všechny děti ve své třídě, může posílat informace jak jednomu dítěti, tak i celé třídě najednou. Pouze já vidím a mohu komunikovat s vámi se všemi (s jednotlivcem, se třídou, s celou MŠ).

V tuto chvíli by vám měl přijít email s pozváním do aplikace a informacemi, jak se přihlásit.

Prosím neměňte v aplikaci jméno dítěte na své jméno. Pak bychom měli ve třídě samé rodiče a né děti. Děkuji

Veškeré další informace najdete na www.twigsee.com

Pozn: Někteří rodiče do formuláře napsali tak nečitelný email, že očekávám, že jsem někde vyluštila špatně. Pokud vám žádný zvací email nepřišel, vyřešíme, napište mi na skolka@zskd.cz.